Tuesday, June 7, 2011

Ben Ashaari-BEN ASHAARI AJAK TUKAR LINK

Segmen :Tukar suka sama suka
Sebenarnya x pernah sertai apa yg Ben ashaari ni selalu buat...contoh tukar link macam semala,,selalu terlewat,,kali ni nak try2 jgk la..selalu dgr tntang Ben ni tp sbb saya sblm ni buat blog personal(jenis syok sendiri)jadi saya tak masuk 'program' la..apa pun Tahniah buat Ben sebab tolong para blogger lbh2 lagi jns yg baru2.Saya dh lama jgk berblogging ni,cuma mcm tadi personnal blog saja....jadi sape2 yg sudi xchange link..tq so much,,Blog ni bukan kenegerian sgt,,jauh sekali pasal politik,blog ni cuma kumpul info tentang Negeri saya Kelantan,tempat pelancongan,dan apa2 yang menarik tentang negri Kelantan..kot2 ader yg nak kawin dgn org Kelantan,nak melancong,,bole lah dptkan info dr sini sikit2..apa pun..tumbs up 4 Ben

8 comments:

  1. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  2. helo :) saye berminat untuk tukar link dgn awk.. ^^

    http://heyluvika.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  3. sy berminat..jom tukar link...

    http://segalanyaaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. singgah jap !

    jum sesame tuko link :)

    http://anakgadischot.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. saya berminat tukar link dgn anda
    http://blogfarha.blogspot.com

    selamat berkenalan!

    ReplyDelete
  6. SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA.. pls add link sy.. http://eiz1004.upprofits.com/

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan...
    fahmi singgah sini :)
    jom tukar link...
    hepi blogging =)

    ReplyDelete